Za.29-11: Whisky festival in Gouda!

Graag breng ik u op de hoogte van een nieuw evenement dat op 29 november a.s. zal plaats hebben op de mooiste plek van Nederland Het Stadhuys op de Markt te Gouda.

Whisky is bezig aan een onstuitbare opmars in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de enorme variatie in geuren, kleuren en smaken van Whisky! Om deze drang naar meer kennis en ontwikkeling vorm te geven heeft Wijn & Whisky specialist Job van Welie besloten een Whisky festival te organiseren met de titel “Whisky is Goud(s)! Op dit festival zijn meerdere leveranciers van bekende en onbekende Whisky distillerijen aanwezig. In totaal zullen er zo’n 80 verschillende soorten te proeven zijn. Belangstellenden kunnen hun vragen stellen aan de leveranciers en de aanwezige Whisky Ambassadeurs en kunnen een keuze maken uit de vele aangeboden Whiskysoorten ook kunnen zij een masterclass volgen over het maken van Whisky. Het festival bestaat uit twee delen, een middagsessie welke start om 15.00 hr. en duurt tot 18.00 hr. en een avondsessie die start om 19.00 hr. en duurt tot 22.00 hr. waarna er kan worden nagepraat in de burgerhal. De bezoekers worden verwelkomd door een “Schotse” Bagpipe player.

Er kunnen 2 soorten kaarten worden aangeschaft in de voorverkoop kosten die: 25 euro voor een “gewone” sessiekaart en 35,00 euro voor een V.I.P. sessiekaart.

Advertisements

Informatie over de kaartverkoop bij Wijn & Whiskyhandel Job van Welie op de Nieuwe Haven 191 te Gouda of op email adres job@wijnhandelvanwelie.nl