Za.29-11: Opening tentoonstelling “Bram Tackenberg – Are we there” in galerie Lange Dwars

Van 29 november tot 3 januari vindt in galerie Lange Dwars, Lange Dwarsstraat 19 de tentoonstelling “Bram Tackenberg – Are we there” plaats.
Kunstenaar Bram Tackenberg laat een selectie van zijn werk van de afgelopen twee jaar zien. De laatste jaren fotografeert hij voornamelijk portretten, zoals van kunstenaars, vaders, buurtwerkers, pubers, muzikanten en agenten.
Zelf zegt Bram over zijn werk: eigenlijk vind ik mijn portretten heel vanzelfsprekend. Het is een uitkomst van een samenzijn van mij met een ander, vaak een onbekende, die ik bekijk, belicht en vastleg. Die probeer ik te zien en te vinden. Soms gaat het heel snel en andere keren zijn daar meerdere sessies voor nodig. De portretten ogen zacht, warm maar zijn ook rauw, eerlijk en zonder opsmuk. Alsof er geen pose is.

Bram zal op zaterdagen in de galerie aanwezig zijn om portretten te maken. Van deze portretten maakt hij een 70 x 100 cm zwart/witprint met lijst. Zij kan dezelfde dag in de galerie worden opgehaald! Kosten € 100. Ook leuk om cadeau te doen. Aanmelden kan via btackenberg@gmail.com of bij de galerie Mj.vanoostrom@planet.nl of 0649738352 of gewoon op zaterdag langskomen. De galerie is van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Bram Tackenberg is sinds 2004 zelfstandig kunstenaar en heeft, naast zijn fotowerk, een bedrijf dat zich toelegt op het maken van animatiefilms en bedrijfsfilms

Advertisements