Za.27-06: Dans- en twirlvoorstelling TOOS

2015 is het internationale jaar van het licht en dit heeft de dans- en twirlafdeling van TOOS geïnspireerd tot de voorstelling UitgeLICHT. In deze productie betreden de dansers en twirlers het podium van de grote zaal in de Goudse Schouwburg om hun creativiteit, emoties, lef en danstalent te tonen.

Laat je in deze avondvullende voorstelling verrassen door de verschillende facetten van dans en licht. Van kleine lampionnen tot muurvullende projecties, van moderne dans tot rauwe hip hop. Een breed scala komt aan bod. Uitgevoerd door de enthousiaste dansers, klein en groot, van TOOS Waddinxveen.
Licht uit … spot aan!

Je bent van harte welkom op zaterdag 27 juni, de voorstelling start om 19.00 uur. De toegangskaarten zijn € 12,50 per stuk. Entreekaarten zijn telefonisch te reserveren via Margreet Zuidam (0182-611953) of zijn direct verkrijgbaar in TOOS Plaza, Staringlaan 18 in Waddinxveen. Op 27 juni zijn de toegangskaarten verkrijgbaar aan de kassa van de Goudse Schouwburg. Meer informatie is te vinden op de website: www.tooswaddinxveen.nl.