Za.25-10: Rondwandeling circa 15 km vanuit Lopik door de Lopikerwaard

TeVoet , de vereniging die zich inzet voor het wandelen op onverharde wegen, organiseert op zaterdag 25 oktober een rondwandeling circa 15 km vanuit Lopik door de Lopikerwaard. Met deze wandeling wordt het twintigjarig bestaan van de vereniging gevierd.
De deelnemers kunnen om 11.00 uur verzamelen op het parkeerterrein bij het Gemeentekantoor van Lopik, Raadhuisplein 1, 3411 CH Lopik.
We wandelen door karakteristieke veenweide landschap met gevarieerde slotenpatronen, graskades, houtkades en tiendwegen. Maar ook door de prachtige uiterwaarden langs de getijderivier de Lek. Onderweg komen we door dorpen als Lopik, Jaarsveld en Willige Langerak.
Tijdens de wandeling laten we zien wat de bijdrage van TeVoet is geweest aan het wandelmogelijk-heden en het wandelknooppuntennetwerk in deze prachtige polder, vertelt Peter Both. Een wandelnetwerk van 300km dat in december 2014 wordt geopend.
Voor meer wandelingen en informatie kan men kijken op www.tevoet.nl of neem contact op met Peter Both, ptboth@hotmail.com , tel. 06-29625545