Za.25-06: A Rocha Korte Nachtvertellingen en natuurwerkdag

Net na de langste dag van het jaar houdt A Rocha Groene Hart op zaterdag 25 jui weer de Korte Nachtvertellingen in de Stolwijkse Boezem aan de Tiendweg te Gouderak. Vorig jaar was het een groot succes! Verder is er ’s morgens een natuurwerkdag. Kom naar beide of een van beide activiteiten!

De natuurwerkdag is weer van 9.30 uur tot ca. 13.00 uur. Een uurtje helpen is ook prima. Vele handen (ook kinderhanden) maken licht werk. Neem zelf weer een lunch mee en een beker. Voor koffie, thee en iets fris zorgen wij.

De vertelavond begint om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Te midden van de rust, de geur van gras en de natuurlijke geluiden in ons Hollandse polderland zullen verschillende vertellers zomerse verhalen ten gehore brengen rondom een knapperend vuur en een goed gevuld glas. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Neem zelf een kussen mee, een fleece deken tegen opkomende kou en een glas voor het drinken. Een zaklamp is handig om de weg terug te vinden. Als de weersvoorspellingen slecht zijn, krijg je uiterlijk zaterdagochtend een afmeldingsbericht. Meld je daarom aan op groene.hart@arocha.org. Kom zoveel mogelijk met de fiets. Voor vragen kunnen Janneke Bregman (0640121574) of Peter Dijkstra (0643536693) gebeld worden. Voor de onkosten van de vertelavond vragen we een bijdrage van twee euro.

Advertisements