Za. 24-3: Rainbow Run

Gouda – Tijdens de Rainbow Run vieren we de diversiteit in Gouda e.o, door met allerlei uiteenlopende personen gezellig door de mooiste steegjes en hofjes van Gouda te rennen. Deze loop wordt gehouden in het kader van het Roze Jaar Gouda. Onderweg stoppen we op een dikke handvol bijzondere plekken, die als stempelpost én ontmoetingsplek met andere lopers fungeren en waar je telkens iets meekrijgt.

De totale afstand van de loop is circa 4,5 kilometer. De route kan ook gewandeld worden. Dus je kunt ook gezellig met kinderen meedoen of je jeugdsportteam. Na afloop is er een kleine Goudse lekkernij.

Starten kan op zaterdag 24 maart doorlopend tussen 9.30 en 11.15 uur. Binnenkort melden we waar je eventuele droge kleding kunt stallen die ochtend. Je bagage dien je voor 13.15 uur weer opgehaald te hebben. Maar dan heb je nog steeds lekker twee uur de tijd als je pas om 11.15 uur start.

Advertisements

ZIN om mee te doen? Meld je dan aan via info@goudasport.nl en geef je naam en woonplaats door. Vanaf 18 maart kost inschrijven 13 euro.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl