Za. 24-3: Passion Gouda in de Sint Jan

Gouda – Van 20.00 tot 21.00 uur wordt de vijfde editie van de zogeheten Passion Gouda opgevoerd, voorheen PaasNachtdienst genoemd. Dit unieke event wordt uitgevoerd op de zaterdag voor Palmpasen en voorafgaand aan de stille week, en vertelt ons welke betekenis het intrigerende gebeuren van de dood en opstanding van Jezus heeft voor ons dagelijks leven. De Passion Gouda staat voor een unieke beleving van het Paasverhaal met als thema ‘Til Kingdom come’.

The Passion Gouda neemt ons mee naar het ingrijpende verhaal over de laatste dagen van Jezus hier op aarde, verteld door twee van zijn beste vrienden: Maria en Lazarus uit Bethanië. Jezus had grote dingen in hun leven gedaan! Lazarus had zijn leven terug gekregen nadat hij was gestorven en had hoge verwachtingen van Palmpasen! Zou dit het begin zijn van Jezus’ koningschap? Het verhaal van Maria en Lazarus zal afgewisseld worden met hedendaagse muziek, uitgevoerd door de Goudse formatie ‘Wave’ o.l.v. Bente de Leede, leading vocal. Zij openen de avond met de themasong ‘Til Kingdom come’ van Coldplay als start van een uniek samengestelde setlist voor deze Goudse editie van de Passion (zie onder).
De avond is gericht op jongeren, twintigers en dertigers en toegankelijk voor iedereen; of je nu wel of niet vertrouwd bent met het christelijk geloof. Neem vrienden en bekenden mee om de Paastijd van 2018 (opnieuw) te beleven.

Na afloop is er geruime tijd voor ontmoeting, gesprek, gebed en een hapje en drankje. Entree is gratis, er zal een collecte zijn voor de onkosten.

Advertisements

Setlist Passion Gouda 2018
1. ‘Til kingdom come’
2. That’s what friends are for
3. I will always love you
4. Say Something
5. Wat zou je doen?
6. Voorbij
7. Thank you Lord
8. Heb het leven lief!
9. Lean on me

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl