Za. 24-3: Matthäus Passion Oudewater

Oudewater: Ars Musica brengt opnieuw Matthäus Passion in Grote Kerk van Oudewater. Rond de passietijd is het in Oudewater een traditie geworden: de uitvoering van de Matthäus Passion door Ars Musica. Dit jaar staat het meesterwerk van Bach op zaterdag 24 maart op het programma.

Ook dit jaar zorgen het Ars Musica Concertkoor en Orkest onder leiding van dirigent Patrick van der Linden voor de vertolking van deze passie. Koor en orkest hebben zich de afgelopen jaren bewezen als bevlogen musici die Bachs muziek op overtuigende manier weten over te brengen op de luisteraar. Verder werken mee de solisten Jan van Elsacker (Evangelist), Daniël Hermán Mostert (Christus), Margreet Rietveld (sopraan), Elsbeth Gerritsen (alt), Seil Kim (tenor), Robbert Muuse (bas) en Maaike Boekholt (gamba).

Vorig jaar was de Matthäus Passion van Ars Musica uitverkocht. Dit jaar zal de uitvoering van de Matthäus Passion plaatsvinden op zaterdag 24 maart om 19.30 uur in de Grote Kerk van Oudewater. Kaarten via www.arsmusica.nl of bij de plaatselijke verkooppunten (TIP en de Readshop) in Oudewater.

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl