Za. 23-11: Fashion Event

Voor de eerste keer is er op zaterdag 23 november een Fashion Event voor alleenstaande moeders bij Paviljoen de Vrijheid. De meeste alleenstaande mama’s werken hun butt off om rond te komen. Ze kopen de leukste outfits voor hun kroost en juichen voor zichzelf bij een Zaraatje in de uitverkoop. Niks mis met de Zara (Heel erg niet zelfs, wanneer komt er een in Gouda!) maar ik geloof echt in de kracht van mode en kleding.

Een sollicitatiegesprek, of leuke date, in een top outfit is gewoon net iets lekkerder.

DEELNAME

Advertisements

Alleenstaande moeders die werken, het net iedere maand redden en niet in aanmerking komen voor een voedsel/kleding bank. Deze vrouwen, die in hun eentje alle ballen (behalve die van een man) hoog houden, wil ik in het zonnetje zetten. Zij kunnen GRATIS merkkleding komen uitzoeken.

Een vrijwillige bijdrage voor Vanessa Umboh van de stichting Stem Zonder Gezicht wordt trouwens wel gevraagd. Zij is de kickass vrouw die strijdt voor de 40.000 kinderen die in Rotterdam in armoede leven.

Vooraf aanmelden is verplicht. Zonder aanmelding geen toegang. Dit om teveel publiek te voorkomen en nasty doorverkoop (proberen) te voorkomen.

Aanmelden kan op 06-15967977.

DONEREN

We nemen heel graag merkkleding in. Schoon, netjes en van deze tijd. (Dus niet die schoenen uit 2006 of die blouse met die vlek, ook al is ie van Hugo Boss)

Particulieren, maar ook winkels kunnen hun bijdrage leveren.

Ook voor het doneren van kleding: 06-15967977

PAVILJOEN DE VRIJHEID

Het paviljoen opent kosteloos de deuren voor ons en het aanwezige personeel werkt geheel vrijwillig. Dit alles om dit initiatief te ondersteunen!

23-11-2019 09:00