Za.23-05: Ouwe Goudse Festival

Na eerdere legendarische edities zal zaterdag 23 mei weer een Ouwe Goudse festival plaatsvinden in So What! Dit keer niet zomaar een editie, maar eentje die zelfs nog meer te bieden heeft dan de vorige edities. De deur gaat om 13.00 uur open en de entree is voor iedereen gratis.

Van 13.00 tot 18.00 uur spelen er verschillende beginnende bandjes van de Goudse Popschool. Onder het kopje: Jonge Goudse. Met hun optreden doen ze niet alleen podiumervaring op, maar maken ze ook kans op de publieksprijs. Wat deze prijs inhoudt: de winnaar mag een single opnemen bij Studio Plug Unit in Reeuwijk én komend seizoen op vrijdagavond optreden in So What!. Ook de nummer twee mag op diezelfde avond hun repertoire laten horen. Wil je dat jouw favoriete band wint? Kom dan stemmen, en kijken natuurlijk! De bands die kans maken zijn Gravity 4 Rock, Dead Flowers, Nick Nicolai, The Flame en Exiled Envy.

Als je nu denkt dat het om 18.00 uur afgelopen is, heb je het volledig mis! Dit is namelijk het moment dat de Jonge Goudse het podium verlaten en de Ouwe Goudse het podium betreden. Bad to the Bone, Schizoid Lloyd, The Odyssey, Kelvin, Sky Architect, NTR, Jolene, No Rock-Throwing Allowed, Blind Justice en Ammocave zijn van de partij tijdens deze festival-avond. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

Advertisements

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.