Za.22-11: Start Cadeautjesmaand bij Creatief Gouda

Zaterdag begint de Cadeautjesmaand bij Creatief Gouda, in de Chocoladefabriek.

De Cadeautjesmaand bestaat uit een pop-up winkel met originele, handgemaakte cadeautjes, aangevuld met een wisselende creatieve inloopworkshop voor zowel volwassenen als kinderen.

Op de eerste zaterdag van de Cadeautjesmaand kun je tussen 11.00 en 17.00 uur surprises maken en gedichten schrijven met Corine en Esther. Deelname aan deze workshopcombinatie kost € 3,50 per persoon.

Advertisements

Het uitgebreide assortiment handgemaakte cadeautjes bestaat onder meer uit dromenvangers, beschilderde hangertjes, kant-en-klaar pakketjes voor surprises, vilten slingers en hangers, floating lockets, DIY pakketjes o.a. met vilt en voor honeycomb lampionnen, unieke buttons, feestelijke cadeaudoosjes, originele speelstokken, haakwerk, sfeerdecoraties, kleine kerstpakketjes om te mozaïeken en creatieve werkbladen.

Cadeautjesmaand vindt plaats op de zaterdagen 22 & 29 november en zaterdag 6 & 13 december. Steeds van 11.00 tot 17.00 uur in de Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 te Gouda. Het wordt georganiseerd door Creatief Gouda, een platform voor aanbieders van creatieve (huiskamer)workshops in Gouda en omgeving. Op de site www.creatiefgouda.nl staat het volledige programma.