Za.22-11: Pop-up Swop Kledingruil

Op zaterdag 22 november wordt voor de tweede keer de Pop-up Swop Kledingruil gehouden tussen 20:00 en 22:00 in StudioGonz, Gouda.

Heb jij ook een overvolle kledingkast en toch niets om aan te trekken? Zou je eigenlijk niet gewoon een geheel nieuwe garderobe willen maar heb je daar het budget niet voor? Tijdens de Pop-up Swop Kledingruil bieden we je de mogelijkheid de kleding die je niet meer draagt, te ruilen tegen die van anderen!

Doorzoek je kledingkast en neem alleen kledingstukken waar je een ander blij mee kunt maken; des te leuker en lucratiever het ruilen is. Lever bij binnenkomst minimaal drie en maximaal tien kledingstukken in. Geen kinderkleding, accessoires en schoenen. Je ingebrachte kleding wordt gecontroleerd op kwaliteit, waarna je één ruilticket krijgt per goedgekeurd item. Een trui ruilen tegen een broek, een t-shirt tegen een jas of liever een vest tegen een jurk; wij maken geen onderscheid. Kledingstukken die aan het eind van de avond geen nieuwe eigenaar hebben gevonden, worden gedoneerd aan een goed doel.

Advertisements

Meedoen aan het ruilen is gratis. Vanaf 22:00 volgt een dj-feest georganiseerd door Electro Deluxe.