Za.22-11: Ideële Doelen markt in Het Kerkje

Op zaterdag 22 november 2014 zal Het Kerkje geopend zijn om de organisaties met een ideëel doel de gelegenheid te geven hun artikelen aan de man te brengen. Vooral wordt natuurlijk rekening gehouden met de naderende Sinterklaas en Kerstmis, want vele zaken zijn uitermate geschikt om als cadeau voor deze dagen te dienen en – zoals de affiches al aangeven- wordt ook de minder bedeelde medemens ermee geholpen.

Bij de al bekende organisaties De Wereldwinkel, het Koningin Wilhelmina Kankerfonds, Amnesty International, het Rode Kruis, de S.O.E.B. (Stichting Oost Europa Boskoop), en de Israel Producten heeft zich dit jaar gevoegd Cares Alegres. Deze 8 jaar jonge organisatie heeft sinds 8 jaar de strijd tegen de sociale ongelijkheid en de gevolgen ervan voor 3 miljoen inwoners van Guatemala ter hand genomen.
Overigens kon deze organisatie een plaatsje vinden in de kerk omdat Unicef met dit soort verkoop is gestopt.

In één van de gezellige erkers van het kerkje kan koffie/thee worden gebruikt met een lekker stuk kakelverse koek of cake. De opbrengst hiervan is bestemd voor de Stichting Tamsarya, het inmiddels bekende buitenlandprojekt van de geloofsgemeenschap. Tamsarya is al ruim 25 jaar bezig met het verwezenlijken van kleinschalige, toekomstgerichte projecten voor de allerarmsten in Nepal.

Advertisements

Overigens is dit al voor het 21e jaar dat de Vrijzinnig Protestantse Gemeente deze verkoopdag organiseert.
U bent hartelijk welkom.
De kerk is open van 9.00 uur – 16.00 uur
Op zaterdag 22 november 2014.
Burgemeester Colijnstraat 24.