Za. 21-7: Circus Bossle in Schoonhoven

Schoonhoven – Het Internationale Circus Bossle slaat zijn tenten deze week op in Schoonhoven en presenteert een gloednieuwe show. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van vijftien minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf 10 euro verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De grote circustent komt te staan op het terrein bij de Kluswijs Kommer aan de Diamant te Schoonhoven. Er zijn voorstellingen op woensdag 18 juli om 15.00 uur, donderdag 19 juli om 17.00 uur, vrijdag 20 juli om 17.00 uur, zaterdag 21 juli om 15.00 uur en zondag 22 juli de laatste voorstelling om 14.00 uur. Meer informatie? Like de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle of kijk op de website www.circus-bossle.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-07-2018 15:43

Advertisements