Za.21-03: Start "Maand van het Groene Hart"

Vier de lente in het Groene Hart van Holland

Stichting Groene Hart, kloppend hart organiseert dit jaar voor de zesde keer de Maand van het Groene Hart. Van 21 maart tot en met 30 april is er van alles te beleven in het Groene Hart. Bezoekers kunnen kiezen uit tientallen culturele evenementen, sportieve activiteiten, uitjes in de natuur en nog vele andere kleinschalige activiteiten.

De maand vormt het begin van het recreatieseizoen en biedt bewoners en bezoekers een unieke gelegenheid om het Groene Hart, het unieke natuurgebied tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, te verkennen. De maand wordt door stichting Groene Hart, kloppend hart georganiseerd in samenwerking met Stichting Groene Hart en Stichting Merk en Marketing Groene Hart.

Advertisements

 

Joop Zoetemelk Classic

De eerste activiteit van de Maand is de Joop Zoetemelk Classic, op 21 maart. De start en finish van deze enige echte Hollandse voorjaarsklassieker is in Leiden. Tijdens de populaire lammetjesdagen zijn bezoekers weer welkom op echte boerderijen. Verder staat er een museumroute op het programma en zullen er diverse workshops, exposities, concerten, streekmarkten, fairs en wandeltochten worden georganiseerd.

 

Website en krant

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de website www.groenehart.nl/maand of Facebook http://www.facebook.com/MaandGH. Begin maart verschijnt er een speciale evenementenkrant met een uitneembare agenda. Deze uitgave wordt verspreid via VVV’s, gemeentehuizen en bibliotheken in en rondom het Groene Hart.

LammetjesdagBoerinn