Za.21-03: Sport Verenigingen Dag in Winkelcentrum Gouweplein

Op zaterdag 21 maart wordt de Sport Verenigingen Dag in Winkelcentrum Gouweplein georganiseerd. Een sportieve dag tussen 11.00 en 16.00 uur waarin de verenigingen uit Waddinxveen de mogelijkheid krijgen om zich te profileren door demonstraties te geven en promotiemateriaal uit te delen.

De verenigingen Bouncers Basketball, Duikvereniging Live to Dive, Den Edel Sport, Curves Fitness voor vrouwen, Boulesvereniging Waddinxveen, Tafeltennisvereniging Kwiek, Tennisvereniging Gouwe Smash, Tennisvereniging Be Fair en Aikido School Ki No Nagare zullen zich in ieder geval tijdens deze dag presenteren. De sportieve activiteiten vinden plaats op het Gouweplein, de Doorsteek en Tussenzicht.

Tevens wordt er gezorgd voor fun en muziek. Bezoekers kunnen sumo-worstelen en bumpervoetballen. De mobiele dj zorgt voor een feestelijke tint aan het geheel. Met deze sportieve activiteiten luidt het Gouweplein de lente in.

Advertisements

Winkelcentrum Gouweplein is het nieuwe centrum van Waddinxveen, en heeft met ruim 40 winkels een zeer compleet aanbod. Parkeren is de eerste 2 uur gratis.