Za.20-12: Kerstconcert Gouda´s Liedertafel

Zaterdagmiddag 20 december 2014 kunt u, onder het genot van de sonore tonen van het mannenkoor Gouda’s Liedertafel, alvast in kerststemming komen. Het mannenkoor zal ook dit jaar weer het jaarlijkse kerstconcert verzorgen in de Pauluskerk aan het Van Hogendorpplein 2 in Gouda.
Zondagmiddag 21 december 2014 zal het mannenkoor hetzelfde kerstconcert verzorgen in de Dorpskerk aan het Kerkplein 12 in Moordrecht. De aanvang van beide concerten is 15:00 uur.
Naast het mannenkoor Gouda’s Liedertafel, dat onder leiding staat van dirigent Han-Louis Meijer, kunt u genieten van de Russische mezzo-sopraan Ekaterina Levental en pianiste Irina Parfenova. Lineke Revet zal een modern kerstverhaal vertellen. U zult kunnen genieten van oude en nieuwe kerstliederen en natuurlijk zult u van harte worden uitgenodigd enkele bekende kerstliederen mee te zingen.
Toegangskaarten voor deze mooie concerten zijn voor €7.50 (donateurs betalen slechts €5.00) te bestellen via de website www.liedertafel/winkel, bij boekhandel Verkaaik aan de Lange Tiendeweg 35 in Gouda – Primera, De Smidse 47 in Moordrecht – bij de koorleden en eventueel voor aanvang in de kerken.
Het Mannenkoor Gouda’s Liedertafel, dat is opgericht in 1923, mag zich op dit moment gelukkig prijzen met ruim 60 enthousiaste leden. Het koor staat sinds januari 2007 onder de enthousiaste leiding van dirigent Han Louis Meijer. Koor en dirigent wensen u allemaal mooie kerstdagen en een gezond en muzikaal nieuwjaar toe.