Za.20-06: Muziek bij Galerie Kunstzicht

Zaterdag 20 juni om 15.00 uur verrast Vadembrae 3qART u met een eigenzinnig optreden bij Galerie Kunstzicht, Tussenzicht 3 te Waddinxveen. Met dit optreden geeft de groep een voorproefje van hun optreden 5 juli a.s. in de Gasthuiskapel van Museum Gouda.

Vadembrae 3qART is Arjenne Vossepoel (tekst, stem), Jan Mostert (gitaar) en gastexposant Dea Epema (basgitaar); is meer nog improvisatie van tekst en klank van stem en instrumenten. De instrumenten zijn hierbij uitdrukkelijk geen behang achter de tekst: gitaar wordt stem en stem wordt instrument, waarbij beiden leunen tegen de bas. Een zoeken van vorm en uitdrukking wordt een fonetisch en muzikaal experiment.

Kom allemaal even langs, kunt u gelijk ook weer ander en nieuw werk bekijken van de vaste deelnemers, Wim van Loon schilderijen en tekeningen, Janny Buijs zeefdrukken, schilderijen, Kuno Mooren muziekfotografie, Jeffrey Sip grafische tekeningen, Annelies de Graaf textiele objecten en rubberen sieraden, Marijke van Es, keramiek en sieraden, Henk Bloks, keramische vormen. En bezichtig natuurlijk ook de vrolijke glasobjecten in de etalage en 2 vitrines van gastexposante Jenny Oldemonnikhof.

Advertisements