Za.20-06: Maaike Ouboter bij Free Music

Met grote trots kondigen wij aan de in-store van Maaike, zaterdag 20 juni; 16:00uur!
Dit ter gelegenheid van de release van het lang verwachte album ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’ waarvoor wij de officieuze instore primeur krijgen!

Maaike werd in één klap beroemd in het TV programma van Giel Beelen, De Beste Singer/Songwriter van Nederland, waarbij zij met het schitterende lied ‘Dat Ik Je Mis’ de jury met o.a. Miss Montreal en Eric Corton, tot tranen toe bracht en die ronde verpletterend won.

Daarna werd het voor haar een rollercoaster, de single werd binnen no-time platina en vervolgens wilde iedereen van alles van haar; er moest meteen een album komen want dit is het moment’… Maar zo werkt dat niet, een kwartje erin gooien en de songs vliegen eruit… Naast dit muziekleven had Maaike ook een ander leven, en wel een studie Media aan de UvA te Amsterdam, wat zij verstandig genoeg afmaakte.

In die periode (2 jaar) bleef zij muziek schrijven en maken wat nu resulteerd in dit langverwachte album. Maaike, een kind van Gouda (geboren en getogen) zal dus zaterdagmiddag 20 juni een proeve van dit fantastische album bij ons ten gehore brengen. Het mag duidelijk zijn dat het druk wordt, dus wederom moet je je aanmelden per e-mail via freemusic-gouda@planet.nl voor woensdag 17 juni 17:00 uur. Wij laten weten voor vrijdag 19 juni of je op de gastenlijst staat