Za. 2-6: Zomerconcert van Symfonie Orkest Midden Holland

Nieuwerkerk aan den IJssel – Het Symfonie Orkest Midden Holland geeft op zaterdag 2 juni het zomerconcert in de St. Josephkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het concert staat in het teken van het vakantie-gevoel.

Het orkest, onder leiding van dirigent Ghislain Bellefroid, neemt u graag mee naar de Franse zon. Medewerking wordt verleend door muziektheater ‘Jolie Coeur’ met hun geheel eigen vertolking van prachtige Franse chansons. Harpsoliste Sophie Oltheten, die diverse prijzen won waaronder het Prinses Christina Concours, zal samen met SOMH het prachtige Morceau de Concert van Camille Saint-Saëns uitvoeren.

Na de pauze speelt het orkest delen uit de bekende en lichtvoetige l’Arlesienne-suites van Georges Bizet, afgewisseld met optredens van ‘Jolie Coeur’.

Advertisements

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 2 juni 2018 in de St. Josephkerk, Kerklaan 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De aanvangstijd is 20.00 uur. Via de site van het orkest www.somh.nl kunt u kaarten à 10 euro voor het concert bestellen (voor kinderen tot 12 jaar 5 euro). Aan de deur zijn de kaarten 12,50 euro.

Symfonie Orkest Midden Holland (SOMH) bestaat uit ongeveer 25 leden en is gericht op gevorderde amateurs en semi-professionele musici. Tevens biedt het orkest diverse leerstoelen voor talentvolle musici onder zestien jaar. Het orkest voert moderne en klassieke werken uit, vaak in combinatie met andere kunstvormen zoals toneel, schilderkunst, film en dans.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-06-2018 15:54