Za. 2-6: Gratis open Les van het Jeugdtheaterhuis

Gouda – Na een afsluiting tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend zit het lesseizoen er alweer bijna op voor het Jeugdtheaterhuis. Maar gelukkig nog niet helemaal. Zaterdag 2 juni kun je gratis open lessen volgen bij het Jeugdtheaterhuis Gouda tijdens de Open Dag in Cultuurhuis Garenspinnerij. Neem een kijkje in de keuken van de toneelles, zing de sterren van de hemel tijdens de musicalles en proef de sfeer van het Jeugdtheaterhuis.

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Programma zaterdag 2 juni:

14.15 tot 14.45 uur: Musicalklas (4 tot 6 jaar)
14.00 tot 14.45 uur: Toneelklas (7 tot 12 jaar)
15.00 tot 15.45 uur: Musicalklas (7 tot 12 jaar)
15.00 tot 15.30 uur: Toneelklas (4 tot 6 jaar)
15.45 tot 16.30 uur: Musicaltheaterklas (12+)
15.45 tot 16.30 uur: Theaterklas en De Vloer Op! (12+)

Advertisements

Aanmelden voor deze Open Lessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl of loop zaterdag 2 juni binnen bij Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda. De inschrijvingen voor komend lesseizoen zijn gestart. Bekijk het volledige aanbod musical- en toneellessen op www.jeugdtheaterhuis.nl.

Evertshuis – Bodegraven

Komend jaar is het Jeugdtheaterhuis ook in Bodegraven te vinden. In het Evertshuis worden op woensdagmiddag en zaterdagochtend musicallessen gegeven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wil je een keer komen proefdraaien? Kom dan naar de open les in Gouda.

Over het Jeugdtheaterhuis

Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Gouda, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Leiden, Maassluis, Vlaardingen en komend jaar ook in Bodegraven en Oegstgeest.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-05-2018 16:01