Za. 19-5: Hele dag feest bij Jodan Boys

Gouda – Op het complex van Jodan Boys is het zaterdag 19 mei de hele dag feest. Dan speelt het elftal van Jodan Boys 10 om 11.30 uur hun kampioenswedstrijd, die live wordt uitgezonden op FOX Sports. Jodan Boys 10 is namelijk winnaar van de wedstrijd ‘Kampioenskoorts’ van FOX Sports. Lees hier meer over in het artikel van Weekblad deGouda.

Naast de wedstrijd is er de hele dag feest op het complex van Jodan Boys. Na de wedstrijd van Jodan Boys 1 tegen ‘s Gravenzande 1 (14.30 uur) is er de hele dag en avond (tot 23.30 uur) muziek van diverse dj’s en zanger Mike. Ook is er eten en drinken en uiteraard wordt Jodan Boys 10 ook gehuldigd.

Iedereen is van harte welkom om bij deze dag aanwezig te zijn en de mannen naar het kampioenschap toe te supporten. Speciale gast is in elk geval burgemeester Milo Schoenmaker. De toegang is de hele dag gratis, de opbrengst gaat naar de stichting Kans tegen Kanker. Kom op de fiets of lopend, er is weinig parkeergelegenheid en het Verkennerspad is afgesloten.

Advertisements
Wedstrijd op FOX

Jodan Boys 10, dat uitkomt in de zesde klasse, neemt het om 11.30 uur thuis op tegen Moerkapelle 3. Scheidsrechter is Roelof Luinge. Het kampioensduel wordt live op FOX Sports uitgezonden en voorzien van professioneel commentaar door Koert Westerman. De analyse komt van Ronald de Boer aan de desk bij Pascal Kamperman. Langs het veld en op de tribune zorgt Hans Kraaij Jr. voor de interviews.

Jodan Boys 10 heeft alles uit de kast gehaald om de KampioensKoorts-wedstrijd te winnen. Zo heeft het team publieke steunbetuigingen weten te krijgen van onder andere profvoetballers Michel Breuer en Michel Kramer en scheidsrechter Bas Nijhuis. Ook heeft het team zich ingezet voor een goed doel: Stichting Kans Tegen Kanker. In totaal deden 923 teams mee aan KampioensKoorts.

Bekijk hier het filmpje met de originele aankondiging van FOX Sports:
https://www.facebook.com/JodanBoys/videos/1648840888485785/

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

19-05-2018 17:52