Za. 19-11: Rock-avond met the Good, the Bald and the Ugly

GOUDA – Zaterdag 19 november wordt een stevige pop & rock avond bij cultuurpodium Gouda Studio’s. De mannen van TGTB&TU zijn al jaren bezig met muziek maken, in allerlei bezettingen elkaar altijd weer tegengekomen, en uiteindelijk werd besloten om met z’n vijfjes een grote passie te volgen; stevige pop en rock uit de 70’s tot nu.

Zanger Jan Keijnemans is een waar fenomeen, zijn bereik is ongekend, en met een gemak waar je akelig van wordt.
Bassist Fred Colijn is jarenlang de drijvende kracht geweest achter Just In Case, heeft met heel veel grote artiesten gespeeld, maar is vooral een rots in de branding, zijn groove en sound zijn deel van de bodem van TGTB&TU, samen met: Drummer Michiel van Zundert speelde bij Vals Licht, Spectalicious, Kungfunk en nog vele anderen, grooves die blijven hangen, of je het nou wilt of niet.

Gitarist Arjan Cavé is een rocker pur sang, versterker aan en gassen met dat ding, heel veel techniek, maar vooral heel veel gevoel…
Toetsenist Gerard speelde ook bij iedereen die maar een toetsenist nodig had, en dat waren er veeeeeeel. In deze band is ‘ie helemaal thuis, en hij vult met zijn dikke sounds ons geluid aan tot wat het moet zijn. Een avond TGTB&TU neemt je mee van de jaren 70 tot nu, van Rod Stewart tot Kensington, van David Bowie tot Bon Jovi, het komt allemaal voorbij, en hoe.

Advertisements

Kortom; vijf pro’s die nu eindelijk eens doen wat ze altijd al wilden, en daar wil je bij zijn! De zaal aan de Oosthaven 12 gaat open vanaf 21.00 uur. Tickets voorverkoop 6,50 euro en aan de deur 7,- euro.

Info:  www.goudastudios.nl