Za. 19-11: Het Geheim van Sinterklaas

Zaterdag 19 november is het weer tijd om het Het Geheim van Sinterklaas te ontdekken. Die dag is het Circus van Sinterklaas op de Markt het middelpunt van het gebeuren. Hier kun je vanaf 13.00 uur je ‘speurkaart’ bij het Circus afhalen. Op 11 plekken in de binnenstad zijn leuke verschillende circus workshops te doen, van jongleren tot koorddansen tot bal balanceren. Op een aantal plekken zijn ook de Oud-Hollandse spellen van de partij. Bij alle activiteiten kun je een letter van het woord halen, die vul je in op de kaart en zo vind je de plek waar je naar toe moet.

Begin op tijd, er worden veel kinderen verwacht en vanaf 15.00 uur komt Sinterklaas naar de binnenstad, waar? Daar zal je deelnamekaart het antwoord op geven. Dan wordt ook het geheim onthult, waar is hij en waar slaapt hij nu toch…

De Circus workshops worden verzorgd door Circus Snor ook wel Moustache genoemd.De workshops en spellen duren tot 16.00 uur. Tot 17.00 uur kun je terecht bij Sinterklaas. Dan gaan Sint en Piet even eten en daarna meteen op naar de eerste voorstelling van en in het Circus van Sinterklaas, 19.00 uur première op de Markt in Gouda. Kom gezellig naar de beste binnenstad Gouda voor een heerlijke Sinterklaasmiddag.

Advertisements

Vast vooruitblikkend, het circus staat van 19 tot en met 27 november op de Markt. Op 26 en 27 november speelt het circus wederom een hoofdrol bij het Schoentje zetten en ophalen.

Meer informatie over het circus: www.circusvansinterklaas.nl