Za.18-10: Pip Alblas (TVOH) live met band in StudioGonz

Goudse singer-songwriter en The Voice of Holland (TVOH) deelneemster Pip Alblas (18 jaar) speelt op zaterdag 18 oktober in StudioGonz. Na een drukke zomer met onder andere optredens voor Huiskamer van de Stad en haar geslaagde auditie in het Tv-programma The Voice of Holland, treedt Pip nu sinds lange tijd weer op in Gouda. Dit keer met een speciaal rondom haar geformeerde band!
“Ik zal een uur á anderhalf uur eigen nummers en covers spelen”, aldus Pip. Bekende Goudse muzikanten Justin van Reijen (bas), Robin Glissenaar (gitaar) en Maarten Houdijk (drums) zullen haar begeleiden. “Justin en Robin zijn vrienden van me, het is heel leuk om dit met zijn allen te doen. Ik heb er heel veel zin in”, aldus Pip. De bassist en gitarist van haar band, Justin en Robin, zullen beiden solo het voorprogramma verzorgen van deze avond. Justin speelt en zingt covers in een eigen uitvoering en Robin speelt eigen werk en covers op gitaar in fingerstyle geïnspireerd op onder andere Tommy Emmanuel.

The Voice of Holland
Pip zegt veel te leren van haar avontuur in The Voice of Holland. Hoewel het combineren met de rest van haar leven soms best moeilijk is: “ze vragen best veel van je”. Op de vraag wat ze verwacht van The Battles, de volgende ronde in het Tv-programma, houdt ze de spanning erin: “ik hoop dat ik door ben, we zullen het zien als het wordt uitgezonden!”.

De avond in StudioGonz begint om 21:30 uur en de deur is om 21:00 uur open. Kaartjes kosten € 4, – in de voorverkoop en € 5, – aan de deur. Kaartjes zijn online te verkrijgen op www.studiogonz.nl .

Advertisements