Za. 18-05: Aftrap nieuw orkest KNDA

Muziekvereniging Kunst Na De Arbeid is druk bezig met het opzetten van een nieuw orkest in Moordrecht. Jong, fris, laagdrempelig en helemaal van deze tijd, zo laat deze nieuwe muziekgroep zich omschrijven. Een instrument leren spelen en samen muziek maken, staat uiteraard centraal in dit nieuwe orkest, maar vrienden maken en met elkaar lachen is minstens zo belangrijk.

In de week van 6 mei zullen er aan de groepen 4 t/m 6 van de St. Jozefschool en OBS Ixieje gratis muziekworkshops worden gegeven. De leerlingen maken kennis met verschillende slagwerk- en blaasinstrumenten. Aansluitend zal op zaterdag 18 mei de Kick Off plaatsvinden van het nieuwe orkest. Tijdens de Kick Off kan je je aanmelden om een instrument te leren spelen en deel uit te maken van deze nieuwe muziekgroep. De KNDA vindt dat muziekonderwijs voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn en daarom betaalt iedereen die zich inschrijft voor het nieuwe orkest maar 10 euro tot het einde van het kalenderjaar.

Wil jij je ook meedoen? Kom voor informatie over de lessen en het aanmelden op zaterdag 18 mei om 15.00 uur naar het clubgebouw van muziekvereniging KNDA, Sportlaan 5. Jong, oud, kinderen, pubers, moeders, vaders, ervaren of onervaren, voor iedereen is er wel een plekje bij de KNDA.

Advertisements

18-05-2019 09:00