Za.18-04: Rommelmarkt Waddinxveen

Zaterdag 18 april organiseert de Hervormde Gemeente op het parkeerterrein aan de Dreef voor de 41ste maal haar jaarlijkse rommelmarkt. De markt duurt tot van 9.00 tot 16.00 uur en met de opbrengst hiervan wordt jeugd- en evangelisatiewerk in binnen- en buitenland gesteund.

Het loont zeker de moeite om te komen kijken en kopen, want er zijn veel meubelen, lampen, computers, wit- en bruingoed, curiosa, lederwaren, boeken , speelgoed, enz. enz. Ook is er een grote collectie bomen, struiken en planten. De inwendige mens wordt zeker niet vergeten. Naast de koffie met koek of limonade op het gezellige terras, worden er zoals vanouds heerlijke oliebollen, verse vis, stroopwafels, patat frites en vele andere lekkernijen aangeboden. De gastkraam is dit jaar voor ”Goeie Hoop”.

Het welbekende Rad van Avontuur met prachtige prijzen spelen we twee keer: van 10.30 tot 12.00 en van 13.00 – 14.30 uur. Ook zijn er kapsters aanwezig om het hele gezin te knippen.

Gekochte meubels worden door de eigen bezorgdienst tegen een redelijke vergoeding thuis bezorgd in Waddinxveen, Boskoop en Moerkapelle. Parkeren kan bij Gouwebad “de Sniep”.