Za.17-01: Try out van Silvester in Concordia

Cabaretier Silvester terug in Concordia met Try out ‘Regels zijn regels’

In 2010 speelde hij al voor een uitverkocht Concordia en tijdens de Concordia Parade was Silvester de topper van de avond. En gelukkig komt hij weer naar Haastrecht: op zaterdag 17 januari speelt cabaretier Silvester de try out van zijn nieuwe show ‘Regels zijn regels’.

Regels… Je moet je eraan houden. Je kunt ze breken. Je kunt er schijt aan hebben. Je kunt ernaar leven. Je bent ze op dit moment zelfs aan het lezen. Regels. Wie verzint die ondingen en hoe bepalen ze ons leven? Word je er een meeloper door of juist een anarchist? De grote vraag is: wie ben jij? Sinds Silvester solo speelt, komen mensen telkens terug voor deze unieke en zeer persoonlijke cabaretier. Ook dit cabaret van Silvester is hard en ontwapenend. Het is tekst, maar ook beeld. Het is zeer persoonlijk en daardoor vreselijk herkenbaar. Het heeft inhoud en laat je gieren van de lach.

Advertisements

De try out van Silvester begint zaterdag 17 januari om 20.15 uur. De voorstelling is bijna uitverkocht. De laatste kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.cultureelcentrumconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.