ZA.17-01: Herman Brood Academie in So What!

Dance producers Herman Brood Academie in So What! In Gouda 17 januari eerste editie van Herman Brood Dance on Tour in Gouda

De Herman Brood Academie kondigt met trots de eerste editie van Herman Brood Academie Dance on Tour aan. Op 17 januari zullen studenten van de opleiding dance optreden in de So What! In Gouda. De entree voor het feest is gratis. Het genre van de eerste tour zal deephouse/techno zijn.

Een kleine greep uit de artiesten die meegaan tijdens deze eerste tour zijn Tahko, Luna Ludmilla, Raw Vision en Luuk van Dijk. Los van elkaar hebben de dj’s al in verschillende grote clubs en op festivals gestaan. De krachten worden nu gebundeld tijdens deze eerste dance tour.

Advertisements

De tour gaat van start op vrijdag 16 januari. Buiten Gouda, komt de tour ook op 23 januari in de Magistrat in Den Haag. De aftrap vindt plaats in de P79 in ’s-Hertogenbosch.

De tour is opgezet door studenten aan de opleiding Music Industry Professional van de opleiding. Als introductie is hier een podcast van Luna Ludmila te beluisteren.