Za. 16-6: Workshop Food Fotografie in Gouda

Gouda – Lekker eten dat er ook nog eens smakelijk uitziet. Logisch, maar niet vanzelfsprekend. Probeer maar eens dat heerlijke gerecht vast te leggen. Het is natuurlijk frustrerend als je de hele dag in de keuken hebt gestaan en het resultaat komt niet over. Tijdens de workshop Food Fotografie leer je met een paar simpele trucs en wat huis-, tuin- en keukenmaterialen het niveau van je foto’s op te krikken.

Via het online deelplatform Thuisafgehaald.nl delen buren maaltijden met elkaar. Hou je van koken en wil je dit graag delen met je buren? Kom dan naar de workshop Food Fotografie. Je ontmoet hier andere thuiskoks, leert de beste foto’s van je gerechten maken en kunt daarna direct aan de slag met een profiel op Thuisafgehaald.

De workshop wordt verzorgd door fotograaf Gerrit Vermeulen. Gerrit werkte vele jaren in de horeca, in de luxere restaurants. Sinds hij de camera oppakte, geniet hij nog meer van alles dat met eten te maken heeft.

Advertisements

De workshop vindt plaats op zaterdag 16 juni van 10.30 tot 13.00 uur, in Sociaal wijkeethuis SamSam, Bleulandweg 1c in Gouda. Deelname kost 15 euro per persoon. Aanmelden kan via: jasmijn@thuisafgehaald.nl of via de site www.thuisafgehaald.nl (klik op Food events onderin de website)

Thuisafgehaald wordt in Gouda ondersteund door de Gemeente Gouda. Dankzij hen kan deze workshop in SamSam georganiseerd worden.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-06-2018 14:27