Za. 15-12: TAVENU’S kerstmatinee ‘Kerst in zicht’

Old sheet music. Shallow depth-of-field.

Muziekvereniging TAVENU Schoonhoven organiseert op zaterdag 15 december een sfeervolle kerstmatinee onder de noemer ‘Kerst in zicht’. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom in cultureel-centrum Het Bastion (Het Bastion 5) in Schoonhoven.

Tijdens de donkere dagen voor kerstmis 2018 krijgt u een bijzonder muzikaal programma aangeboden waaraan wordt meegewerkt door de drumband, het enthousiaste jeugdorkest en het fanfareorkest. Extra bijzonder is dat op een groot scherm tijdens diverse nummers prachtige videobeelden of filmdelen vertoond zullen worden in verband met het thema ‘Kerst in zicht’.

U hoort onder meer het bekende For unto us a child is born uit de Messiah van G.F. Handel, Little drummer boy, Happy Winter Holiday, muziek uit de kerstfilm Polar Express en We all stand together van Paul Mc.Carthey en het kikkerkoor. Daarnaast zal het jeugdorkest enkele leuke nummers ten gehore brengen. Het illustere duo de Rema’s treden op middels enkele zangstukken begeleid door piano. Tenslotte wordt u van harte uitgenodigd mee te zingen met I’m dreaming of a white Christmas. Er wordt tevens een verloting gehouden met vele leuke prijzen. En natuurlijk zijn er lekkere drankjes en hapjes.

De presentatie van deze kerstmatinee is in handen van Margot Kuzee en Esmee van Engelen. De toegang is helemaal gratis dus wat let u om naar Het Bastion te komen als opmaat naar de komende kerstdagen.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-12-2018 09:00

Advertisements