Za. 15-12: Popkoor Mikado verwarmt winkelcentrum Bloemendaal

Buiten mag het grijs en koud zijn, maar op zaterdag 15 december zorgt Popkoor Mikado weer voor warmte en gezelligheid in Winkelcentrum Bloemendaal. Het koor uit Alphen aan den Rijn zal dan vanaf 11.30 uur een drietal spetterende kerstoptredens neerzetten.

Droom weg bij de gevoelige klanken van Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’ en dein mee op de golven van ‘Walking in the Air’. Swing mee met het funky ‘Christmas Jazz’, laat u inspireren door ‘the Gospel Christmas’ en rock mee met ‘Rudolf The Reindeer’. U kunt haast niet meer stil blijven staan en meezingen mag.

Kerstagenda 2018

Heeft u de smaak te pakken gekregen? Popkoor Mikado is ook te zien bij de Royal Christmas Fair Den Haag en het Kerst Koren Lint in Alphen aan den Rijn.

Advertisements
Open repetitieavond

Het gezelligste popkoor uit het groene hart heeft weer plaats voor nieuwe leden en organiseert daarom op 22 januari 2019 vanaf 20.00 uur een open repetitieavond in De Tas Dorpshuis & Eetcafé, De Dam 3 in Benthuizen. Wij zoeken met name versterking bij de tenoren, bassen en sopranen! Meld je aan bij Miranda, mailadres: ledencontact@popkoormikado.nl of kom gewoon langs. Voor meer informatie kijk op www.popkoormikado.nl.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-12-2018 09:00