Za. 14-4: Volendams Opera Koor in de Adventskerk

Alphen aan den Rijn – Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op 14 april een uniek en toegankelijk concert voor liefhebbers van bekende opera titels. Het Volendams Opera Koor, onder begeleiding van vaste dirigent Peter Schlamilch, brengt met sopraan Michal Bitan stukken van onder meer Verdi, Donizetti en Gounod. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het onderhoud én behoud van de Adventskerk.

Het Volendams Opera Koor is al meer dan 65 jaar een begrip en heeft tientallen optredens in binnen- en buitenland verzorgd. “Opera is een genre dat altijd in beweging is geweest en dat over werkelijk van alles kan gaan. Dit koor zingt stukken van bijvoorbeeld Verdi, Donizetti, Gounod. Zo zingen zij als het slavenkoor, het zigeunerkoor en het matadorenkoor, wat met 80 koorleden groot, geweldig in de Adventskerk zal klinken”, zegt Jan de Kruijf voorzitter van de stichting.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof, Bruna Jacobs in de Atlas, Primera in de Baronie en Primera Jacobs in de Aarhof. Tevens is het mogelijk om via de website van de stichting kaarten aan te kopen. Entreeprijs is 22,50 euro per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Advertisements

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.
www.vriendenvandeadventskerk.info

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

14-04-2018 19:30