Za. 14-4: Drive-in bioscoop

Hazerswoude-Dorp – Na het succes van de eerste Alphense Drive-in bioscoop in 2017, organiseert JCI Alphen voor de tweede keer een Drive-in Bioscoop. Op zaterdag 14 april gaat na zonsondergang de projector aan voor een echte old-fashioned Drive-In film. Een uniek evenement waar je samen met je vrienden of je partner in je eigen auto kunt genieten van de blockbuster Grease. Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie. Kaarten kosten 25 euro per auto, ongeacht het aantal inzittenden.

Een drive-in vraagt om een film met rijen auto’s, gave filmbeelden en briljante muziek. Daarom is er dit jaar gekozen voor de film Grease; dé filmmusical uit 1978 met de hits ‘You’re the one that I want’ en ‘Summer nights’; de film waar niemand bij stil kan blijven zitten!

Natuurlijk worden de eerste rijen gereserveerd voor bezoekers die in oldtimers komen, in de rijen daarna is er alle ruimte voor leasebakken, brakke barrels, klusbusjes; alles wat rijdt op vier wielen is welkom.

Advertisements

De locatie van dit unieke evenement is Denemarkenlaan 9 in Hazerswoude-Dorp (gemeente Alphen aan den Rijn). Dit bedrijventerrein ligt in de directe nabijheid van de N11 en biedt met de grote ruimte op een geasfalteerd parkeerterrein de ideale plek om het extra grote bioscoopscherm (16 bij 8 meter) te gebruiken voor het vertonen van Grease. Door de organisatie zal er ook gezorgd worden voor de mogelijkheid drankjes en (uiteraard) een goede voorraad popcorn in te slaan om deze ervaring compleet te maken. Wellicht komen ze je bestelling zelfs naar de auto toebrengen.

Kaarten

Voor dit evenement zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten kunnen online gekocht worden via www.alphens.nl. Voor 25 euro krijg je toegang voor één auto, ongeacht het aantal inzittenden. Om 20.00 uur gaat het terrein open voor het publiek en naar verwachting zal de film om 21.00 uur beginnen.

JCI Alphen

De organisatie is in handen van JCI Alphen: een netwerkorganisatie die geworteld is in Alphen aan den Rijn, waarbinnen jonge ondernemende mensen naast hun professionele werkzaamheden actief betrokken willen zijn binnen de maatschappij. JCI Alphen is onderdeel van de internationale vereniging Junior Chambers International (www.jci.cc) die met wereldwijd zo’n 1.000 lokale verenigingen en bijna 200.000 leden vooral lokaal maatschappelijk en sociaal een belangrijke functie vervult. JCI Alphen is altijd op zoek naar nieuwe leden die passen binnen de groep en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het gedachtegoed van de Alphense JCI. Deze vereniging is toegankelijk voor (ondernemende) Young professionals van 21 t/m 40 jaar die wonen en/of werken binnen Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kijk je op www.jcialphen.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

14-04-2018 19:25