Za.14-02: Opening tentoonstelling Herwonderen

De opening van de expositie Herwonderen van Tamar Clasquin is op zaterdag 14 februari om 13 uur in de ruimte van Rolf.

Tamar is onder andere bekend geworden door haar ruimtelijk werk, kubussen met daarin een heel eigen wereld. In de ruimte van Rolf heeft zij de kans deze eigen wereld uit te bouwen.

Tamar: ‘Mijn werk gaat over zoeken, reizen en dwalen. Ik maak verschillende soorten werk: ik schilder, maak collages, klein 3-d werk, zaag weer delen uit mijn schilderijen. Vaak exposeer ik het één óf het ander, niet tegelijkertijd. In de werkperiode in de Ruimte van Rolf ben ik op zoek gegaan naar de presentatiemogelijkheden van mijn (verschillende soorten) werk samen. Een combinatie van zowel mijn platte als 3d-werk, zodat er een breder beeld ontstaat van wat ik doe.’

Advertisements

 

Zoals altijd is de expositie maar van korte duur, alleen de komende twee weekenden van 14/15 en 21/22 februari van 13 tot 18 uur.