Za.14-02: Fantasyball in het Stadhuis

Op 14 februari is de stad Gouda de stad van Valentijn!

Het plein is feestelijk verlicht met kleine lichtjes in de bomen en het stadhuis is roze uitgelicht.  De stad Gouda is in de ban van de liefde.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de bewoners van Fantasyland hier hun Fantasy ball willen gaan houden.

Advertisements

Op zaterdag 14 februari zullen vele bewoners van fantasyland naar Gouda komen om dit feest mee te maken.

Ridders, Ladies, heksen en demonen, Koningen en koninginnen, elven, steampunkers en ander gespuis zullen het centrum van Gouda gaan bevolken.

In hun mooiste jurken en kostuums zal men vanaf 17.30 tot 18.00uur  met een limousine/koets aankomen bij de trappen van het roze uitgelichte stadhuis en hartelijk ontvangen worden om vervolgens aan het feestelijk buffet aan te schuiven.

Vanaf 19.00 uur ligt de rode loper voor alle gasten klaar en kunnen zij tot 20.30 uur een mooi en bijzonder rode loper moment ervaren.

Onder het geluid van bijzondere Fantasy movie themes schrijden ongeveer 200 gasten over de rode loper.  Zij zullen begeleid worden door de Faun, de draken en een vuurspuwer.   De rode loper begint bij de serre aan de achterkant en loopt om het stadhuis heen en eindigt bij de trappen van het stadhuis. De gasten zullen bij de trappen van het stadhuis een mooi foto moment hebben.

Bovenaan de trappen wacht hen een Royal welkom.

Achter gesloten deuren zal het ball om 20.30 uur geopend worden.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/1425646911017241/