Za.13-09 en Zo.14-09: Open Atelier Route Gouda

Genieten van kunst, rondkijken in heel veel ateliers van kunstenaars en de allernieuwste kunstwerken bekijken in verschillende galeries. Dat zijn de ingrediënten van Open Atelier Gouda. In het weekend van 13 en 14 september, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Dit is hét culturele kunstevenement van Gouda voor jong en oud!

U bent van harte uitgenodigd door alle deelnemers aan Open Atelier Gouda om kennis te maken met het actuele kunstaanbod. Meer dan 50 kunstenaars en gastexposanten ontvangen u graag in hun ateliers, galeries en expositieruimten in Gouda. U maakt kennis met hun uiteenlopende stijlen en technieken. De meer dan 35 locaties van Open Atelier Gouda zijn herkenbaar aan de geelblauwe vlaggen aan de gevel. Met behulp van de plattegrond kunt u uw eigen wandelroute volgen. Alle locaties zijn goed te belopen. Meer informatie en een gratis plattegrond vindt u in het Informatiecentrum in de Moriaan, Westhaven 29.

De organisatie van Open Atelier Gouda is voor deze editie de samenwerking aangegaan met de Stichting Open Monumentendag Gouda. Er is een gezamenlijk informatiepunt in de Moriaan. Bovendien zijn er vele gastexposanten in de monumenten de Moriaan en het Weeshuis.

Advertisements

Expositie Different! door Tabak&Naus
Different! Dat is de titel van de expositie van de sculpturen van Tabak&Naus tijdens Open Atelier Gouda. Tabak&Naus tonen nieuwe werken, die hun manier van ‘anders kijken naar de wereld’ uitdrukken. Te zien zijn sculpturen voor binnen en buiten, wandplastieken en schilderijen. Van sommige sculpturen is de verf nog maar net droog.
De expositie is op 13 en 14 september van 11.00 – 17.00 uur in het atelier van Tabak&Naus, Raam 96 in Gouda. Meer info: www.tabaknaus.nl