Za. 12-11: ‘De Zere Neus van Bergarac’ in Theater Concordia in Haastrecht

De Zere Neus van Bergerac’ op doorreis: Schoonhoven speelt in Haastrecht.

Na de succesvolle optredens in hun eigen Arto theater, speelt toneelvereniging Arto Post Laboro uit Schoonhoven op zaterdag 12 november de voorstelling ‘De Zere Neus van Bergerac’ in Theater Concordia in Haastrecht. We zijn blij met deze leuke uitwisseling!

De Zere Neus van Bergerac is een welriekend sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus. Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Denkt ze bij de wieg van een babyprinsesje te staan, blijkt er een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje. In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden. Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten. Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand.

Advertisements

Arjan Ederveen en Pieter Kramer toverden het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac om in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degen gevechten en veel te veel haast verkledingen. Van de makers van de bekroonde voorstellingen Lang en Gelukkig, Woef Side Story, Snorro en Moord in de Kerststal! De spelers van toneelvereniging Arto Post Laboro uit Schoonhoven spelen het met verve! Voor iedereen van 8 tot 108 jaar.

De familievoorstelling begint zaterdag 12 november om 19.30 uur. Kaarten (volwassenen: € 10,- en kinderen t/m 12 jaar € 5,-) zijn te koop via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

www.theaterconcordia.nl