Za. 12-03: Norbadenco & friends jamsessie in IJsselhuis Gouda

Zaterdag 12 maart Norbadenco & friends jamsessie in IJsselhuis Gouda LIVE jamsessie met een mix van flamenco, jazz en wereldmuziek.

Norbadenco speelt de flamenco, maar jamt ook graag andere stijlen. Op zondag komt hij met vrienden muziek maken in het IJsselhuis, het oude schipperswachtlokaal aan de Museumhaven Gouda. Altijd een verrassing wie hij mee neemt en wat voor muziek er wordt gespeeld. Muzikanten worden uitgenodigd mee te jammen, vooraf opgeven is niet nodig. Zondagmiddag van 14:00-16:00 uur. Toegang gratis.

Over Norbadenco:
Norbadenco is een kleurrijke Goudse zanger en gitarist die graag mensen en stijlen verbindt. Zijn marrokkaanse roots en flamenco invloeden zijn terug te horen in zijn muziek. Flamencoheld Paco de Lucía staat op een voetstuk, maar improvisaties met andere stijlen zoekt hij ook graag op.
Over het IJsselhuis, drank- en spijslokaal:
Het IJsselhuis is het voormalig schipperswachtlokaal bij de Mallegatsluis. Waar vroeger kolensjouwers, schippers en burgerlui samenkwamen is het nu een plek voor drank en spijzen. Er wordt 3 avonden per week fatsoenlijk gekookt met veel Nederlandse producten. Wilde Nederlandse gans staat regelmatig op de wisselende kaart. Chef Herman Winkelman is ook gek van groentes, deze spelen niet zomaar een bijrol. Aangevuld met een interessante NL bierkaart en wisselende open wijnen maakt is het een locatie om te genieten. Het uitzicht is fenomenaal, met Museumhaven Gouda als schilderachtig decor, een plek om tot rust te komen en inspiratie op te doen.

Advertisements

Aanvang – 14.00 uur zondag 12 maart 2017
Kosten – gratis entree
Navigatie adres – Buurtje 1, Gouda. Naast de Mallegatsluis.