Za.11-10: Regionale trouwbeurs in Gouda

Wie trouwplannen heeft die doet tijdens Trouwbeurs ’t Groene Hart veel nieuwe en verrassende ideeën op. Deze grootste trouwbeurs in de regio wordt op zaterdag 11 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in het Best Western Plus City Hotel Gouda aan de Hoge Gouwe 201 gehouden. Op het programma staan onder meer twee modeshows, diverse demonstraties en proeverijen. Ook kunnen bezoekers meedoen aan het “Huwelijk voor 1 dag” en maken zij kans op een dinerbon van € 100,-. De toegang is gratis.

Het aanbod van diensten en producten op de beurs is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken in één keer alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidsboeket tot bruidstaart, van dansles tot DJ, van feestlocatie tot fotoreportage, van trouwringen tot trouwvervoer, enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs voor aanstaande bruidsparen de aangewezen plek om 40 leveranciers uit het Groene Hart te treffen die de beste producten en diensten voor hun mooiste trouwdag presenteren.
De modeshows staan om 12.00 en 14.00 uur gepland en worden verzorgd door Speksnijder Bruidsmode uit Bergambacht. Naast de mode voor bruid en bruidegom showen de modellen ook allerlei accessoires van andere exposanten.
Tijdens het “Huwelijk voor 1 dag” beleven aanstaande bruidsparen in circa twintig minuten hun mooiste dag vanaf de aankomst in een luxe trouwauto tot en met het “ja-woord” bij de ambtenaar van de burgerlijke stand, het uitwisselen van de ringen en een toost op hun toekomst. Wie hieraan wil meedoen, die meldt zich via www.trouwbeurs-groenehart.nl aan.