Za.11-06: Benefietconcert Verzetsmuseum Zuid-Holland

Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers treedt op met operaster Tania Kross

De Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers verzorgt samen met mezzosopraan Tania Kross op 11 juni een benefietconcert ten bate van Verzetsmuseum Zuid-Holland in Gouda. Het concert in de Sint-Janskerk in Gouda begint met een klassiek deel, waarbij Kross twee aria’s zingt uit de opera Rinaldo van Händel. Verder brengt ze ‘Somewhere’ uit de West Side Story van Leonard Bernstein ten gehore en na de pauze onder meer de gospelklassieker ‘When the Saints’.

Op zaterdag 11 juni begeleidt de fanfare Tania Kross bij het benefietconcert. Het concert begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Kaarten zijn vanaf donderdag 21 april via internet te bestellen via www.verzetsmuseum-zh.nl of rechtstreeks af te halen bij boekhandel Verkaaik aan de Lange Tiendeweg in Gouda. Ook bij de ingang van de Sint-Janskerk kunnen kaarten gekocht worden.

Advertisements

De kaarten kosten 10, 15 of 25 euro. Daarnaast is er de mogelijkheid een concert-arrangement aan te schaffen met onder meer een rondleiding langs de gebrandschilderde ramen in de kerk voor 35 euro.