Za. 11-03: Bierproeverij in So What! van Amerikaanse brouwerij Rogue Ales

Op Zaterdag 11 maart is er in So What! een bijzondere bierproeverij rondom de Amerikaanse brouwerij Rogue Ales. Zoals altijd wordt deze proeverij toegelicht door de eigen barcommissie van So What! Een kaartje kost 21 euro inclusief de biertjes. De Deur gaat in 20.00 uur open en het programma start om 20.30. De bierproeverij is 18+.

De brouwerij van Rogue Ales is opgericht in 1988 in Ashland, een stad in Oregon. Een jaar later openden ze een café in Newport, waar op dit moment hun hoofdkantoor is. Ze exporteren wereldwijd bieren die bekend staan als “altijd leuk en vol van smaak”. Rogue brouwt unieke bieren met uiteenlopende ingrediënten. Van pretzel tot jeneverbes, of zelfs met gist van baardhaar; ze weten er altijd weer wat van te brouwen. Daarnaast produceren ze ook veel ‘reguliere stijlen’, zoals Pilsners en India Pale Ales. Een aantal van de ingredienten die ze voor hun bieren gebruiken verbouwen ze op eigen land, en dat proef je!

Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

Advertisements

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale dj-avond op het programma. Zaterdag is de clubavond. Je kunt in de achterbar gezellig aan de bar of aan een tafeltje bijpraten, maar ook dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-dj’s. Op zondag wordt het weekeinde met een driegangenmaaltijd afgesloten. Dit wordt door vrijwilligers bereid.