Za. 11-01: Benefiet met kanshebber Eurovisie Songfestival

In dit kader van mee kunnen doen organiseren RoesCreatie, bands Current en Ignited in samenwerking met Gemeente Gouda en Studio Gonz een benefietavond met als thema ‘Open Up’.

Er zijn momenten in een mens zijn leven dat een avond uit niet meer vanzelfsprekend is. Het ontmoeten van anderen kan er dan voor zorgen dat je even je sores opzij zet. Daarom willen wij swingend het nieuwe jaar nog een keer inluiden met een gezonde dosis rock-muziek op zaterdag 11 januari 2020 vanaf 21.00 uur in Studio Gonz in Gouda. Voor deze avond hebben combinatietickets beschikbaar. Tevens zullen er tussen het swingen door leuke prijzen worden verloot. Naast de gesponsorde tickets zullen de inkomsten van tickets via de losse verkoop volledig naar Studio Gonz gaan.

Studio Gonz bestaat al 100 jaar en draait op een groot team van vrijwilligers. Hierdoor kunnen zij laagdrempelig cultuur en muziek organiseren waar inwoners van Gouda en omstreken van kunnen genieten. Kijk hoe je hen kunt helpen dit voort te blijven zetten op www.studiogonz.nl

Advertisements

De zangeres van deze avond is er één met ambitie. Lisa van Zanen zet alles op alles om ons land te mogen vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam dit jaar. Om daad bij het lied ‘de crisis is voorbij ‘ te voegen, dit nummer schreef zij samen met Distrikt21, zullen zij en de bands deze avond belangeloos vullen. Het doel is om hiermee ook anderen te inspireren.

Voor een gesponsord ticket kun je je aanmelden via whatsapp 06 11 090 784 of stuur je aanmelding naar evenementen@roescreatie.nl

11-01-2020 09:00