Za. 1-9: Met Elkaar Festival in Gouda Noord

Gouda – Iedereen is zaterdag 1 september van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom op het ‘Met Elkaar Festival’, Gouda Noord. Op deze dag wordt in Gouda Noord in het Winkelcentrum Bloemendaal, in en om de Buurtstee en op het parkeerterrein Gildenburg en de oude bibliotheek, een ‘Met elkaar Festival’ Gouda Noord georganiseerd.

Bewoners uit Plaswijck, Bloemendaal, Noord en Achterwillens zijn van harte welkom om geïnformeerd te worden over wat er allemaal te doen is in de wijk. Maar zelf actief meedoen kan ook. Er is een ‘kleedjes rommelmarkt’ waar je je spulletjes kunt aanbieden, een springkussen voor de kinderen en je kunt meedenken over de naam van het nieuwe Buurt Service Centrum dat er komt in 2019. De aftrap van het festival vindt plaats met een spectaculaire opening bij de koffietafel op het parkeerterrein Gildenburg, aanvang: 11.00 uur. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en actief zijn voor je buurt… dat zijn de sleutelwoorden.

Hou de Facebook pagina in de gaten voor actuele informatie. www.facebook.com/Metelkaarfestival

Advertisements

Tijdens dit festival zullen verschillende professionele -en vrijwilligers organisaties, en bewoners op het gebied van welzijn, cultuur, sport en gezondheid zich presenteren. .
Andere activiteiten voor deze dag:
• Activiteit voor kinderen
• Workshops op het gebied van muziek, dans en welzijn
• Informatie over het nieuwe Buurt Service Centrum (voormalige bibliotheek)

Voor de rommelmarkt dient men zich van te voren aan te melden: metelkaarfestival@gmail.com)

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

01-09-2018 11:39