Za. 04-01: Nieuwjaarsconcert 4 januari 2020 in De Boog

????????????????????????????????????

Krimpen aan den IJssel – Het is inmiddels een mooie traditie geworden, het nieuwjaarconcert van De Polderband, waarmee de Krimpenerwaard op muzikale wijze het nieuwe jaar ingaat. Op zaterdagavond 4 januari gaat om 20:00 uur de deur open bij sportcafé De Boog en vanaf 21:00 uur trapt de zesmansformatie af om 2020 in te luiden. “Van oud naar nieuw”, dat is het thema van het concert, want behalve ouder werk heeft De Polderband ook nieuwe nummers geprogrammeerd.

 “De lijst met oude nummers is inmiddels zo lang geworden,” aldus bandleider Frans Blind, “dat we het tijd vonden voor wat nieuwe muziek. Dat wil niet zeggen dat die composities recent zijn gemaakt. Het zijn soms ook oude rocknummers die we nog niet eerder speelden. Verder hebben we ook wat arrangementen opgepoetst waardoor ze klinken als echte Polderbandnummers. ”

Inmiddels bestaat de band rond bluesrockgitarist Blind, slaggitarist René de Beuk, bassist Boetje Sengkerij, drummer Hans Siefert, zangeres Christine Punselie en Pieter Harcksen (gitaarsynthesizer)  zo’n 28 jaar. Al 20 jaar geeft de band nieuwjaarsconcerten in de Krimpenerwaard. Eerst in een grote fabriekshal in de Stormpolder en later op verschillende plekken in en om Krimpen aan den IJssel. Fred de Groot van De Boog heeft De Polderband de afgelopen vijf jaar gecontracteerd. “Een geweldige start van het nieuwe jaar en een mooie traditie. Altijd volle bak. Dus ik raad de mensen aan tijdig te komen, want vol is vol.” De entree bedraag € 5. Sportcafé De Boog, Krimpenerbosweg 2b, 2923 LA Krimpen aan den IJssel.

Advertisements

04-01-2020 09:00