Za. 02-11: Gezellige snuffelmarkt in het Coenecoop college Waddinxveen

Op zaterdag 2 november 2019 van 9.00 tot 14.00 uur organiseert PKN wijkgemeente De Rank te Waddinxveen haar jaarlijkse Snuffelmarkt. Deze zal worden gehouden in het Coenecoop College, Oude Dreef 6. De hal en aula van het Coenecoop College zijn dan omgetoverd tot een gezellige snuffelmarkt, waar diverse 2e hands spullen te koop worden aangeboden en u dus heerlijk kunt ‘snuffelen’.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD’s, vinyl platen, video’s en DVD’s, kleding, schoenen, curiosa en antiek, knuffels en speelgoed, kerstartikelen, etc. Ook is er een handwerk-shop en er wordt heerlijke kaas verkocht. En er is weer een ruim aanbod van bloemen, planten en bloemstukjes op de plantenmarkt.

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u bij de catering terecht voor koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan wordt daarin voorzien met een broodje hamburger/kroket of een heerlijke kop ‘snuffelsoep’. En ook de heerlijk versgebakken oliebollen ontbreken dit jaar niet!

Advertisements

De opbrengst is bestemd voor de huisvesting van De Rank. Kom een kijkje nemen en geniet van deze gezellige Snuffelmarkt!

02-11-2019 09:00