Yogaproject in St. Jozefpaviljoen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een deel van het St. Jozefpaviljoen, het voormalige ziekenhuiscomplex aan de Graaf Florisweg, wordt tijdelijk in gebruik genomen door Het Gouden Hart,dat er op 11 juli een yoga- en mindfulnessproject gaat starten.

Het Gouden Hart is een nieuw initiatief dat voorziet in yoga- en mindfulnesslessen. Het is een tijdelijk project waarin verschillende yogastudio’s en mindfulness leraren uit Gouda samenwerken om yoga en mindfulness op de kaart zetten. Betaling gaat op basis van ‘Pay As You Feel’: betaal vanuit het hart. Bezoekers mogen achteraf zelf bepalen wat ze voor de les betalen. Deze werkwijze moet bezoekers uitnodigen om op een nieuwe manier om te gaan met waarde en waardering. Op maandag 11 juli is de studio de hele dag geopend voor inloop en kennismaking.

Nieuwe bestemming
Het St. Jozefpaviljoen staat sinds het vertrek van het GHZ leeg. Het gebouw wordt bewaakt door antikraakbewoners en nu ook tijdelijk verhuurd aan Het Gouden Hart. Het plan is om op termijn het St-Jozefpaviljoen te renoveren en het vervolgens een nieuwe bestemming te geven. Dat gaat dit jaar niet meer gebeuren.

Advertisements