Workshops Petanque voor de jeugd

Gouda – Petanque Vereniging Gouda biedt jongeren op zondag 7 oktober de mogelijkheid gratis deel te nemen aan workshops petanque. Jongeren van 8 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om kennis te maken met de basisbeginselen van deze uitdagende precisiesport.

Ervaren bondsjeugdtrainers en trainers van Jeugd in Opleiding verzorgen de workshops. Ook leden van de Nationale Jeugdselectie zullen die dag demonstraties verzorgen. Ter afwisseling is er ook een ludiek parkoers met uitdagende opdrachten. Met minder mooi weer wordt er gespeeld in het overdekte Boulodrôme.

Dag van het Petanque

De workshops vormen onderdeel van de Dag van het Petanque waardoor het gehele terrein van Petanque Vereniging Gouda in het teken staat van deze sport. Zo wordt er ook het slottoernooi van de Vakantie Napret cursus georganiseerd en kunnen leden meedoen aan Petanque Vaardigheidsproeven. Daarnaast zijn ook niet-leden van alle leeftijden welkom om partijtjes petanque te spelen, zonder verplichte aanmelding.

Advertisements

Deelname aan de workshops is gratis, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan per email naar PRcie@goudapetanque.nl. Nadere info op: www.goudapetanque.nl.

De workshops beginnen om 12.00 uur. Deelnemers wordt gevraagd om ruim vóór 12.00 uur aanwezig te zijn aan de Uiterwaardseweg 4 in Gouda. Parkeren kan bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
28-09-2018 11:07