WoonWijzerWinkel gaat de wijk Vreewijk in voor gratis advies over isoleren

Is uw woning al goed geïsoleerd? Met isolatie kunt u honderden euro’s per jaar besparen. De gemeente Gouda heeft de WoonWijzerWinkel gevraagd om te helpen bij het isoleren van uw woning. Wij komen op 21 en 23 november huis-aan-huis langs in Vreewijk voor gratis advies.

Een duurzaam huis is goed voor het milieu en het verlaagt uw energierekening. Daarnaast verhoogt het uw wooncomfort en de waarde van uw huis. Het is ook een slimme stap met het oog op dure energie en wonen zonder aardgas in de toekomst. Genoeg redenen om nu te beginnen aan het verduurzamen van uw huis.

Op woensdag 21 november en vrijdag 23 november komt het WoonWijzerTeam bij u langs. U kunt bij ons terecht voor meer informatie, een offerte aanvraag, of een woningopname. Bent u op dat moment niet thuis? Geen probleem, u kunt alsnog contact opnemen. Onze contactgegevens worden achtergelaten in uw brievenbus.

Advertisements
Advies aan de keukentafel

Wilt u wel verduurzamen, maar weet u niet welke mogelijkheden uw huis heeft? Tijdens de wijkactie biedt de WoonWijzerWinkel een woningopname aan voor 25 euro in plaats van 69 euro. Bij een woningopname komt de adviseur bij u thuis langs en bekijkt uw woning op mogelijke verbetermaatregelen. Na de controle worden alle opties besproken en toegelicht.

Meer informatie? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/vreewijk
of kijk op www.gouda.nl/duurzaambouwloket

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
09-11-2018 09:35