Woe. 26-12: Levende kerststal op de kinderboerderij

Christmas card with colorful decorations in snow on gold background

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Dagelijks kunnen kinderen in de kantine komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden, in de Deel of op het terras; o.a. verse broodjes, lekkere pannenkoeken, poffertjes en uiteraard heerlijke erwtensoep!

Levende kerststal

Op Tweede Kerstdag zal in de hooiberg van kinderboerderij de Goudse Hofsteden de levende kerststal weer te bewonderen zijn, met al haar personages en dieren. Kinderen mogen in de stal komen zitten alwaar de herder het kerstverhaal verteld. Kinderen kunnen na bezichtiging van de kerststal knutselen. Er is deze dag ook warme chocolademelk, erwtensoep en voor de ouderen glühwein verkrijgbaar. De kerststal is te bezichtigen tussen 13.30 en 16.00 uur. De kinderboerderij zelf is geopend vanaf 10.00 uur.

Voor alle activiteiten geldt dat er tot een dag van te voren opgegeven kan worden. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Voor meer informatie, opgeven en bijdrages: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden 0182-514219 / sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

26-12-2018 09:00

Advertisements